Támogass minket adód 1%-ával!

Tavaly 97 kutya megmentésére adott lehetőséget az 1%-ból befolyt összeg.

Tovább →

Etyeki Állatvédők Egyesülete

Kik vagyunk?

Az etyeki menhelyen elsősorban bántalmazott, rossz körülmények között tartott, sorsukra hagyott kutyák mentésével foglalkozunk. Nap mint nap azért dolgozunk, hogy a gondozásunkba kerülő kutyáknak meg tudjuk adni azt a törődést, figyelmet és szerető gondoskodást, amit eddig nélkülözniük kellett, és hogy mielőbb végleges otthont, szerető családot találjunk mindannyiuknak.

Küldetésünk a felelős állattartás fontosságának hirdetése, valamint az örökbefogadás népszerűsítése. Szeretnénk elérni, hogy jelentősen csökkenjen a nem kívánt kutyaszaporulat, és ebből adódóan az utcára dobott kutyák száma is, ennek pedig előfeltétele az, hogy az emberek felelősséggel és tudatosan viszonyuljanak az állattartáshoz. Hosszú távú megoldást kizárólag az állattartással kapcsolatos szemléletváltás és a megelőzés jelenthet.

Menhelyünk az egyik legkisebb az országban, a férőhelyeink száma mindössze harminc, de a kis méretnek számos előnye van: kutyáinkat rendszeresen tudjuk sétáltatni, mozgatni, ami a kutyák fizikai és lelki egészsége szempontjából is rendkívül fontos, hiszen az egész napos bezártság hosszú távon enélkül nehezen lenne elviselhető. Figyelmet fordítunk a kutyák szocializációjára is, hogy természetes legyen számukra a más kutyákkal és emberekkel való találkozás, a terápiás foglalkozást igénylő kutyák esetében pedig szakértő segítségre támaszkodhatunk. A menhelyen folyamatosak továbbá a fejlesztések, hogy kutyáink számára minél jobb körülményeket tudjunk biztosítani.

A menhely körüli teendőket önkéntes csapatunk látja el. Mindannyian teljes vagy részmunkaidős állás mellett végezzük ezt a munkát, amely a nehéz pillanatok ellenére hatalmas pozitív töltetet is ad. A számtalan felkavaró eset mellett erőt ad a folytatáshoz, hogy nemcsak a szívszorító, hanem az örömteli pillanatokban is osztozhatunk, és mindenkor számíthatunk egymásra. A kapunk mindig nyitva áll az önkéntes munkára jelentkezők előtt, a legkisebb segítségnek is nagy hasznát vesszük.

Mindig fontosnak tartottuk, hogy menhelyünk működése átlátható legyen, ezért szívesen nyújtunk számotokra betekintést a hétköznapjainkba. Kutyáinkról naprakész hírekkel jelentkezünk nap mint nap, tájékoztatunk titeket a fontosabb eseményekről, a vasárnapi sétáltatások során pedig személyesen is megismerkedhettek velünk.

Köszönjük, ha a jövőben is figyelemmel követitek tevékenységünket, és szeretettel várunk titeket az etyeki menhelyen!

Hol találkozhatsz velünk mostanában?

Húsvét vasárnap is várunk titeket szeretettel!

Várunk titeket ezen a vasárnapon is, sétáljatok egy nagyot kutyáinkkal ebben a szép, tavaszi időben!

Elolvasom →
XII. Mindent a Kutyákért Gyűjtés április 28-án a Városligeti Kutyajátszótéren

A Mindent a Kutyákért Mozgalom menhelyünk részére állateledel- és egyéb, a menhely számára hasznos tárgygyűjtést szervez április 28-án 10 és 12 óra között.

Elolvasom →

Fogadj örökbe!

Foltos
 • Nem: kan
 • Ivartalanított: nem
 • Életkor: <1 éves
Piroska
 • Nem: szuka
 • Ivartalanított: igen
 • Életkor: 2 éves
Vagány
 • Nem: kan
 • Ivartalanított: igen
 • Életkor: 5 éves
Rózi
 • Nem: szuka
 • Ivartalanított: igen
 • Életkor: <1 éves

Csatlakozz!

Csatlakozz hozzánk