Önkénteseket keresünk az etyeki menhelyre – GYERTEK!Szuper munka, mi imádjuk csinálni – csak egy kicsit kevesen vagyunk, ezért szeretnénk bővíteni a csapatot!

Önkénteseket keresünk az etyeki menhelyre – GYERTEK! 

Szuper munka, mi imádjuk csinálni – csak egy kicsit kevesen vagyunk, ezért szeretnénk bővíteni a csapatot! Nagy szükségünk lenne még két-három emberre - elsősorban a hétköznapokon -, akik akár alkalmanként, akár rendszeresen tudnának segíteni állandó önkénteseinknek a kutyák napi ellátásában. Munkátokért cserébe hálás kutyatekintetekre és rengeteg kutyapuszira számíthattok, és a friss levegőn végzett fizikai munka jótékony hatását is élvezhetitek majd. :)

A napi munka magában foglalja a kennelek alapos kitakarítását, a kutyák sétáltatását, az etetést, valamint az udvar és a menhely környékének rendben tartását – és persze a kutyák szeretgetését is. ;) A menhelyen családias, barátságos hangulatra számíthattok, és bár a napi munka fizikailag fárasztó, annál nagyobb lelki feltöltődést ad.

A menhely Etyek-Botpusztán található, autóval könnyen megközelíthető, de a közelben távolsági busz is megáll. Ha bármilyen kérdésetek lenne, írjatok nekünk, nagyon szívesen válaszolunk! Megköszönjük, ha egy megosztással is segítetek nekünk minél többekhez eljuttatni ezt a felhívást.

Várjuk a jelentkezéseteket Messengeren, vagy e-mailben az etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com címen.