Bár sétáltatásaink szünetelnek, a kutyusok örökbeadása továbbra is zavartalanul folytatódik!A járvány új kihívások elé állít minket, a korlátozások mindannyiunk életét megnehezítik, ám mivel a többségünk most sokkal több időt tölt otthon, ez az időszak az örökbefogadás szempontjából kedvező is lehet.

A vasárnapi sétáltatásokat a járványra való tekintettel átmenetileg szüneteltetjük, de az örökbeadásra ez nincs hatással. A járvány új kihívások elé állít minket, a korlátozások mindannyiunk életét megnehezítik, ám mivel a többségünk most sokkal több időt tölt otthon, ez az időszak az örökbefogadás szempontjából kedvező is lehet. Akár kölyök-, akár felnőtt kutyára esik a választásotok, az első néhány hónap mindenképpen meghatározó. Gazdinak és kutyának is jót tesz, ha több időt tudtok ilyenkor együtt tölteni, így ha korábban is fontolgattátok már az örökbefogadást, talán éppen most jött el a legjobb alkalom az új családtag érkezésére.

Most a legkisebb gazdikeresőinket szeretnénk bemutatni nektek: kilenc csodaszép, kedves kiskutya keresi szerető gazdáját az etyeki menhelyen. Kedves érdeklődők, kérjük, hogy a következőket vegyétek figyelembe:

- Kérjük, mindenképpen írásban vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Küldjetek nekünk e-mailt az etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com címre vagy üzenjetek Messengeren, de NE telefonáljatok – köszönjük a megértést.
- Minden érdeklődőnek küldünk egy kérdőívet, melynek kitöltése szükséges.
- A kutyusokat nem a legelső, hanem a legalkalmasabb gazdijelölt viheti majd haza, így ne aggódjatok, nem a gyorsaságon múlik, hogy tiétek lehet-e a kiszemelt kutyus.
- Kölyökkutyáinkat kizárólag ivartalanítási kötelezettség vállalása mellett adjuk örökbe.
- Leghamarabb május elején lehet őket hazavinni.
- Honlapunkon hamarosan további képeket is találhattok majd mindegyikükről: https://www.etyekimenhely.hu/kutyaink/

A kutyusok becslésünk szerint február második felében születtek, így most körülbelül 7 hetesek. Feltehetően közepes méretűek lesznek majd. Mamájukkal együtt kerültek hozzánk, a családot 4 kislány és 5 kisfiú alkotja. Köszönjük, ha egy megosztással is segítetek nekünk a gazdikeresésben!