Rólunk:

Etyeki Menhely – Gazdira váró kutyusaink fotóit, infókat megtaláljátok gazdikereső linkünkben. “Van, amikor megmentünk egy állatot, és nem is sejtjük, hogy ezzel önmagunkat mentettük meg.”

Céljaink:

Mi az etyeki menhely önkéntesei, célul tűztük ki, hogy a hozzánk kerülő elhagyott, bántalmazott kutyákat a megfelelő gazdi elérkezéséig nem csak testileg, de lelkileg is gondozzuk. Fontosnak tartjuk a napi sétákat, játékot, testi kontaktust ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott kutyus kerülhessen a végleges gazdihoz, ezáltal csökkentve annak a kockázatát, hogy visszakerüljön a menhely falai közé.
2016 nyarán elindítottunk az Örmezei kutyaiskolával közösen egy programot, aminek keretében 7 kutyánk elvégzett egy alaptanfolyamot.
A hozzánk bekerülő állatok  rövid időn belül átesnek az ivartalanításon, ezzel is megakadályozva a felesleges szaporulatot. Minden kutya megkapja a chipjét és oltását, amivel meg tudjuk előzni, hogy komoly betegség üsse fel a fejét a menhelyen.
Állandó célunk széles körben terjeszteni az ivartalanítás fontosságát.
Új célkitűzés állatvédelmi előadások és menhely népszerűsítő bemutatók tartása iskolákban, hogy a  felnövekvő generáció már egyenrangú társként tekintsen majd az állatokra.
Fontos feladat a lehető legjobb életkörülmények megteremtése a menhelyen élő kutyák számára, egyéni adottságaiknak megfelelő táplálék biztosítása, sérüléseik, egészségügyi problémáik szakszerű ellátása.
Nem utolsó sorban olyan kulturált környezet kialakítása, amely vonzó a látogatók számára, annak érdekében, hogy újra és újra szívesen jöjjenek el hozzánk.

K&H Bank Zrt. Banki azonosító: 0200-24cH1J-100 SzámIaszám: 10402001-50526772-49741009 Külföldről SWIFT: OKHBHUHB (IBAN): HU40 1040 2001 5052 6772 4974 1009